Saturday, November 19, 2011 | By: sHamiLa...

Mengapa Perlu Boikot Yahudi??

Kekejaman dan keganasan yang dilakukan oleh Rejim Yahudi yang disokong Kerajaan Amerika terhadap kemanusiaan dan negara-negara lemah telah berlarutan sejak puluhan tahun dahulu.

Mereka pula disokong kuat dengan bantuan moral dan kewangan yang besar oleh banyak syarikat-syarikat penyokong dan berkepentingan Yahudi yang tidak bermoral, tidak bertanggung jawab dan semata-mata “ mempergunakan pengguna” yang sering dilayan tak lebih dari haiwan (goyim).

Sebagai manusia yang adil, pengguna bijak dan menjaga maruah kita, seharusnya kita berurusan dengan syarikat yang menghormati hak kemanusiaan dan kepenggunaan. Adalah lebih baik kita memberi keuntungan kepada syarikat yang mesra pengguna, bermoral dan beretika daripada syarikat yang tidak menghormati malah menindas nilai kemanusiaan, keagamaan malah menggunakan keuntungan yang diperolehi untuk terus membantu proses penindasan dan kezaliman.

Atas kesedaran ini, rasanya tidak cukup untuk kita sekadar “ mengutuk” Rejim Israel. Setiap daripada kita yang sedar dan ingin melakukan sesuatu untuk menghentikan keganasan dan kezaliman ini dapatlah memainkan peranan dengan menyertai boikot terpilih bagi menyampaikan isyarat kepada mereka yang buta perasaan dan hati ini.
Boikot Perniagaan Yahudi
SELAMATKAN DUNIA !!
dengan cara
(meng)
Hentikan Penguasaan Yahudi ke atas White House, Senate & Congress Amerika !!
Bagaimana? Lemahkan Kekuatan Lobi Yahudi ke atas Ahli Politik Amerika !! Bagaimana? Hentikan Sokongan anda kepada Yahudi/Zionis yang Telah Mengayakan Mereka Selama Ini
dengan cara
(mem)
Boikot Perniagaan Yahudi/Zionis !!!

Sumber : http://boikot-boycott.blogspot.com ya ALLAH... 

0 comments:

Post a Comment